Add el jó áron és villámgyorsan az ingatlanodat!

Élj a home staging lehetőségével!

Ha már régóta hirdeted az ingatlant, de nem tudod eladni, itt az ideje az újratervezésnek. Mivel az utóbbi időben megváltozott az ingatlanpiac és eladói oldalról túlkínálat van, egyre nehezebb értékesíteni a lakásunkat, házunkat. Eddig válogathattunk a vevők között, most azonban minden vevőjelöltért kőkeményen „meg kell dolgozni”.

Ne az eladási árat csökkentsd, tedd még vonzóbbá az ingatlanodat!

Nem kell feltétlenül lejjebb faragnod az árat ahhoz, hogy el tudd adni az ingatlanodat. A home staging szemléletének köszönhetően gyorsan és kitűnő áron értékesítheted a tulajdonodat. Egy jól és tudatosan felkészített lakás ugyanis sokkal hamarabb bevonzza az érdeklődőket, közülük pedig a potenciális vevőket!

home staging SH Design

Próbálj ki valami újat, ami Nyugaton már többszörösen is bevált! Fektess be még utoljára az ingatlanodba, hogy sokkal jobb árat kaphass érte!

Mitől függ, hogy mennyit kell költeni az eladásra szánt ingatlanra?

A Home stagingben három jól körülhatárolható állapotú ingatlant különböztetünk meg.

LIGHT

A lakás szinte tökéletes, kisebb praktikákkal, trükkökkel – gyakorlatilag plusz költség nélkül – felturbózható.

CLASSIC

Apróbb ráncfelvarrásra van szükség, ezért kisebb összeget bele kell fektetni az átalakításba; ez általában néhány százezer forintot jelent.

TURBO

A lakás teljes átrendezésre szorul, ezért néhány millió forintot rá kell költeni az ingatlanra. Cserébe viszont az eladási ár exponenciálisan emelkedik.

Melyik home staging szolgáltatásra lehet szükséged?

Vedd fel velem a kapcsolatot, és megbeszélünk egy személyes találkozót. A konzultáción végig vesszük az ingatlan paramétereit, feltérképezzük a terepet és felbecsülöm a munkát. Ezek után elkészítek Neked egy árajánlatot.

Mennyibe kerül a home staging?

Megbízóimmal általában egyedi konstrukcióban dolgozom. Megbízási díjam a feladat összetettsége és az igények alapján tevődik össze.

Árszabás: 4.000 – 9.500,- Ft/m2

home staging szolgáltatás