SH Design Home Staging, Lakberendezés Ságodi Hajnalka

Ságodi Hajni vagyok, lakberendező és homestager.

A home staging világa a szenvedélyem, ezért hatalmas energiákat mozgósítok a projektjeimben. Ahogy Konfucius mondja, “ha egy olyan foglalkozást választasz, amit szeretsz, akkor egy napot sem kell dolgoznod életed során.” Én sem munkának tekintem a hivatásomat, ezért te is biztos lehetsz abban, hogy szenvedéllyel és maximalizmustól vezérelve készítem fel az otthonodat az eladásra. Folyamatosan képzem magam, így a tudásom napra kész és jövőbe mutató is egyben.

A home staging egy olyan értékadó szemlélet, amelyből az ingatlant eladó, illetve az ingatlant megvásárló is profitál. Egy olyan még elterjedőben lévő új szolgáltatás hazánkban, amely megkönnyíti az eladás vagy kiadás folyamatát.
Az eladó – a home stagingnek köszönhetően – egy sokkal értékesebb, esztétikusabb lakást kínálhat megvételre, így azt rövidebb idő alatt magasabb áron tudja értékesíteni. A vevő pedig olyan otthon tulajdonosa lesz, amely jól átgondolt koncepció alapján, ízlésesen készült el.

Évek óta aktív részese vagyok értéket teremtő ingatlanok felújításának!

Lakberendező és közgazdasági végzettségeimet egészítettem ki a legújabb célirányos home staging képzéssel, amelynek köszönhetően számos esztétikus és gazdaságilag is jól megtérülő ingatlant készítek fel eladásra.

A home staging az a terület, ahol a kreativitásom és a gazdasági elemzések, számítások iránti szenvedélyem nemcsak jól megférnek egymással, hanem egymást támogatják, kiegészítik. Mivel a munkám a szenvedélyem is, hatalmas energiákat
tudok összpontosítani mindegyik projektemben. Folyamatosan keresem az új kihívásokat, hogy még tökéletesebb ingatlanokat adjak át a megbízóimnak.

Remélem, hamarosan neked is segíthetek. Az oldalamon megtalálod a szolgáltatási területeimet, illetve a referenciamunkáimat is.

Ha te is szeretnéd jó áron és viszonylag gyorsan eladni az ingatlanodat, keress meg!